Dijana Hrkalovic Slike

Slike pogledajte u našoj galeriji. 1 day agoDijana Hrkalović bivša državna sekretarka MUP bila je u paralelnoj erotskoj vezi s ministrom u to vreme jednim od najmoćnijih političara u zemlji i ljubavnicom a taj ljubavni trougao je bio kako se ispostavilo za mnoge smrtonosan.


Ja Sam Za Sve Njih Ajnastajn Dijana Hrkalovic O Razlozima Ulaska U Sns

Kasnije će mediji tvrditi da je u tom periodu održavala veze sa pripadnicima kavačkog mafijaškog klana ali i sa vođama navijačima Partizana ogrezlim u najtežim krivičnim delima.

Dijana hrkalovic slike. Kako se vidi na fotografijama Hrkalovićeva pozira nasmejana dok crnka pored nje ispruženog jezika pokušava. Te slike su očigledno iz istog serijala kao ove koje su večeras objavljene samo što su mnogo eksplicitnije navodi Republika. Podsetimo Dijana Hrkalović 34 bivša državna sekretarka u MUP-u osumnjičena da je blisko sarađivala sa mafijaškim klanom Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja saslušana je juče u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala SBPOK.

Ona ih je slala u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji a napravljene su uglavnom u kabinetu u kome je radila. Na fotografijama Dijana Hrkalović pozira u čipkastom donjem vešu piše Objektiv. Dijana Hrkalović bivša državna sekretarka MUP koja je u petak uhapšena zbog sumnje da je za račun Veljka Belivuka zataškala ubistvo Vlastimira Miloševića u Ulici 27.

Kandidat na listi Pokret snaga Srbije - Bogoljub Karić ali nije dobila mandat. Dijana Hrkalović bivša državna sekretarka MUP Srbije gotovo svakodnevno vežba u školi boksa koju drže navijači Fudbalskog kluba Rad među kojima je ponikao i Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja osumnjičen za najteže zločine otkriva Srpski telegraf. Pojavile se NOVE bezobrazne slike.

Ognjanoviću je kako se dalje navodi po svemu sudeći došlo glave to što je Miloradoviću preneo da je vidio fotografije na kojima se u prostorijama MUP Dijana Hrkalović slikala polugola u halterima i tangama. Ona je kako je preneo Informer odbila testiranje na poligrafu jer navodno zbog bolesti nije u stanju da. Te slike su očigledno iz istog serijala kao ove koje su sinoć objavljene samo što su mnogo eksplicitnije navodi Republika.

Nakon što su procurile njene slike u čipkastom donjem vešu i halterima sada su se pojavile i njene slike sa ženama. Dijana Hrkalović je još kao studentkinja Filozofskog fakulteta počela da se bavi politikom. Ognjanoviću je kako se dalje navodi po svemu sudeći došlo glave to što je Miloradoviću preneo da je video fotografije na kojima se u prostorijama MUP Dijana Hrkalović slikala polugola u halterima i tangama.

U javnosti se uvek u skladu sa svojom funkcijom pojavljuje ozbiljna i stroga ali kaže da je u privatnom životu sasvim drugačija. Dijana Hrkalović je saslušavana i povodom sumnji unutrašnje kontrole da je vrh policije štitio Darka Eleza 40 čije izručenje traže vlasti BiH zbog serije teških zločina i koji je blizak kavačkom klanu. Jul 2018 135858 od provokator.

Nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović slala je ministru u to vrijeme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji svoje eksplicitne fotografije napravljene uglavnom u kabinetu u kom je radila. Objektiv je došao u posed nekoliko fotografija koje pokazuju u kakvom stanju je Hrkalovićeva dolazila na posao. Njih tužilaštvo tereti za odavanje službene tajne.

Nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović slala je ministru u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji svoje eksplicitne fotografije napravljene uglavnom u kabinetu u kom je radila. U međuvremenu je diplomirala psihologiju. Dijana Hrkalović bivša državne sekretarka MUP potpuno je obrnula igricu - od nekadašnje vladarke iz senke o kojoj se vrlo malo znalo do maltene rijaliti zvezde koja sa svojim pratiocima deli svaki detalj iz života.

Evo fotke na kojoj pokazuje GAĆICE sve ih slala i mafijašima FOTO 18. Dijana Hrkalović pozira u čipkanom donjem vešu i sa nogom na stolu slike slala ministru FOTO 18 October 17 2021. Ona u policiji važi za čeličnu ledi i jedna je od najbližih saradnica ministra Nebojše Stefanovića.

Isplivale fotografije o kojima je brujala Srbija. Fajlovi prikačeni uz poruku kliknite na slike za punu veličinu 4917 KB 600x400 47932 KB 1000x826 Poslednja izmena. U međuvremenu je prešla u Srpsku naprednu stranku SNS te na izborima 2012.

Dijana Hrkalović kontroverzna bivša sekretarka MUP koju povezuju sa kriminalcem Darko Elezom i kriminalnim klanom Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja prešla je razvojni put od ćutljive misteriozne žene koja žari i pali u policiji i kloni se javnosti do doterane Instagram zvezde koja rado otvara svoj privatni život i komunicira sa. I dalje je prate glasine o vezi sa južnom tribinom. IMALA JE DIVLJE OČI Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju Objektivrs Naime u ovom klubu redovne su vođe.

Dijana Hrkalović zadiže suknju i pokazuje haltere. Naime osim za skrivanje dokaza protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za ubistvo na šinama. Te slike su očigledno iz istog serijala kao ove koje su večeras objavljene samo što su mnogo eksplicitnije navodi Republika.

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović navodno je slala provokativne fotografije saradnicima ali i ljudima iz kriminalnog miljea. Dijana Hrkalović je državna sekretarka u MUP. Marta dala je nalog za likvidaciju advokata Dragoslava Miše Ognjanovića jer je video fotografije na kojima se u prostorijama ministarstva slikala polugola u halterima i tangama.

DIJANA HRKALOVIĆ MINISTRU SLALA SLIKE U DONJEM VEŠU. Dijana Hrkalović je navodno svoje seksi slike slala ministru i krimosima prenosi Srpski telegraf. Godine kandidovala se za poslanika u Skupštini Srbije.

Ona je tada negirala da je deo mreže Elezovih zaštitnika mada se nezvanično saznaje da su inspektori koji se bave ovim. Dijana Hrkalović se pominje i u Slučaju Potočari odnosno u slučaju suspendovanja hapšenja i suđenja pripadnicima Službe za specijalne istražne metode uprave kriminalističke policije MUP-a Milanu Dumanoviću i Mladenu Trboviću. Dijana hrkalovic odlicna riba.

FOTO font size decrease font size increase font size. Na fotografijama Dijana Hrkalović pozira u. Hrkalovićeva je sumnjiči se dala nalog za likvidaciju advokata Dragoslava Miše.

Iste fotografije bivša državna sekretarka MUP prosleđivala i mafijašima preko aplikacije Skaj. Ognjanoviću je kako se dalje navodi po svemu sudeći došlo glave to što je Miloradoviću preneo da je video fotografije na kojima se u prostorijama MUP Dijana Hrkalović slikala polugola u halterima i tangama. Govorilo se da se meša u sve važne istrage neretko i direktno kao islednik.

19 oktobar 2021.


7uperpbypbweym


Ah4vlxu27xvinm


Yrbxz7jv0nh6rm


Ftzedjtyt1vl M


Wt0mmkcyacn3dm


Muvihbnbm1r6zm


Mdr0ahdcyyod4m


Pa4hvoqesopcrm


Fu0jkyggrfpycm


Reuum7voplr4sm


Eglcfshucbkdam


Dijana Hrkalovic Kako Je Najmocnija Zena Policije Postala Drzavni Neprijatelj Broj 1 Birn


Pa4hvoqesopcrm


Pa4hvoqesopcrm


B1a Z8tsxnwvgm


Svvrr9s1qjl6vm


Yrbxz7jv0nh6rm


Dijana Hrkalovic Tajne Poruke Viber Info Region


Hqjbazpa2eelam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel