Dijana Hrkalovic

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas a prema pisanju beogradskih medija policija je izvršila pretres njenog stana a ona će bit. Kako se saznaje navodno je u toku saslušanje Hrkalović.


Pin On Lajk Rs

Marta u Beogradu rođena 18.

Dijana Hrkalovic. Dijana Hrkalović je u Beogradu završila osnovnu školu i gimnaziju prirodno-matematički smer. Oktobra nakon zajedničkog rada Tužilaštva i Sektora unutrašnje kontrole MUP-a i iste noći joj je određen pritvor dok se. Neviđene FOTKE iz vremena romanse sa uhapšenim Jovičićem.

Policija pretresa stan bivše državne sekretarke. Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas zbog umešanosti u ubistvo na šinama. Dijana Hrkalović je rođena 1987.

Krivično vanpreresno veće Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu Specijalni sud odbilo je danas žalbu branilaca nekadašnje državne sekretarke u Ministarstvu unustrašnjih poslova Dijane Hrkalović. Dijana Hrkalović je navodno svoje seksi slike slala ministru i krimosima prenosi Srpski telegraf. Marta u Beogradu rođena 18.

Kontroverzna Dijana Hrkalović 34 bivša državna sekretarka u MUP koja je sinoć privedena zbog osnovane sumnje da je uklanjala dokaze koji su povezivali Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja sa ubistvom karatiste Vlastimira Miloševića 2017. Dijana Hrkalović kontroverzna bivša sekretarka MUP koju povezuju sa kriminalcem Darko Elezom i kriminalnim klanom Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja prešla je razvojni put od ćutljive misteriozne žene koja žari i pali u policiji i kloni se javnosti do doterane Instagram zvezde koja rado otvara svoj privatni život i komunicira sa. PRIVEDENA DIJANA HRKALOVIĆ.

Doktorirala je polovinom 2020. Godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. Ona se tereti za krivično delo trgovina uticajem a Milenković za krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Dijana Hrkalović traži da se brani sa slobode. Odbijena žalba njenih advokata zahtevali da se brani sa slobode. Kontroverzna Dijana Hrkalović 34 bivša državna sekretarka u MUP koja je sinoć privedena zbog osnovane sumnje da je uklanjala dokaze koji su povezivali Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja sa ubistvom karatiste Vlastimira Miloševića 2017.

Hrkalovic was remanded in custody for fear that she would influence witnesses and. ISPLIVALI NOVI DETALJI ROMANSE HRKALOVIĆKE I JOVIČIĆA. Psychologist PhD Doktor nauka psihologije.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Odbrana bivše državne sekretarke u Ministarstvu unustrašnjih poslova Dijane Hrkalović uložila je danas žalbu na rješenje kojim joj je u petak uveče određen pritvor do 30 dana kojom traži da joj pritvor bude ukine i omogući joj se odbrana sa slobode. Za to vrijeme uspjela je da se pozicionira kao osoba od povjerenja zadužena za sve tajne aktivnosti u Ministarstvu unutrašnjih poslova pisali su mediji.

Podsećamo krivična prijava protiv Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva Vlastimira Miloševića. Pojavio se prvi snimak privođenja bivše sekretarke MUP. Bili u vezi četiri godine on preko Dijane zastrašivao građane 7 7.

Godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas a kako se saznaje u toku je pretres njenog stana. 2 hours agoDIJANA HRKALOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA.

Učestvovala je i u mnogim istragama koje su zadale udarac organizovanom kriminalu i korupciji a mnoge od tih akcija je i sama koordinirala objavila je Politika 26. Sa roditeljima i bratom Dejanom odrasla je u rodnom gradu. Oni koji ih znaju iz tog vremena kažu da je Diksi gotovila Velju od početka ali nije odmah imala baš blizak odnos.

Oslobađajuća presuda Belivuku učvršćuje blizak odnos Belivuka i Dijane Hrkalović začet posle ubistva Saleta Mutavog. Na istom fakultetu je kasnije završila master studije. BILA JE ZVEZDA PALILULE.

Njen otac Dane Hrkalović je bivši političar nekadašnji predsednik Upravnog odbora Agrarnog fonda Opštine Požarevac te vlasnik Stočarske zadruge Stočar DH iz Požarevca. Dijana Hrkalović je u prethodne dve godine postigla zapažene rezultate na poziciji sekretara UKP kojim je koordinirala nakon što je dotadašnji načelnik Saša Paskvali otišao u penziju. Detinjstvo i obrazovanje.

Kako je ranije otkrio Teleprompterrs koji je u međuvremenu i ugašen Hrkalović je bila zadužena za sastavljanje spiskova za masovne otkaze nepodobnih. OVAKO JE UHAPŠENA DIJANA HRKALOVIĆ. Ista je kao vetar nema je nigde a ima je svuda.

Ona je navodno privedena zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira. Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović privedena je sinoć na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal i posle toga joj je određen pritvor do 30 dana. Kako se navodi krivičnom prijavom koja je podneta protiv bivše državne sekretarke MUP-a Srbije Dijane Hrkalović ona se tereti za delo trgovine uticajem navodi BIRN.

Uhapšena u petak 15. Dijana Hrkalović uhapšena posle iskaza Dejana Milenkovića. Dijana Hrkalović kontroverzna bivša sekretarka MUP koju povezuju sa kriminalcem Darko Elezom i kriminalnim klanom Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja prešla je razvojni put od ćutljive misteriozne žene koja žari i pali u policiji i kloni se javnosti do doterane Instagram zvezde koja rado otvara svoj privatni život i komunicira sa.

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirala je psihologiju. Pala nakon njegovog ISKAZA evo šta je OTKRIO. O žalbi će narednih dana.

Hrkalovićeva se sumnjiči da je uklanjala dokaze u slučaju svirepog ubistva karatiste Vlastimira Miloševića 2017. Ona ih je slala u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji a napravljene su uglavnom u kabinetu u kome je radila. DIJANU HRKALOVIĆ RAZOTKRIO NJEN KOLEGA.

MASKA NA LICU RUKE U DŽEPOVIMA. The defense of the former state secretary in the Ministry of Internal Affairs Dijana Hrkalovic announced today that they would file an appeal against the decision ordering her detention for up to 30 days and ask for her to be free during the legal process. DIJANA HRKALOVIĆ KAKVU NIKAD NISTE VIDELI.

Dijana Hrkalović je podsetimo negirala sve na saslušanju u tužilaštvu. Crna Hronika vesna sinko 15102021.


Pin On Prom Dresses Dressiu


Relja Mi Amor Official Video Dijana Hrkalovic E Moja Svetice Amor Video Official


Pin On Vesti Dana


Pin On 103


Kija Je Tukla Slobu Svi To Znamo In 2021


Milionska Ponuda Za Ronaldovu Traku Oboren Rekord Sve Zbog Malog Gavrila In 2021 Ronaldo Baseball Cards Sports


Pocetak Uspona Dijane Hrkalovic Procitajte Njen Ozbiljan Doktorski Rad Iz Psihologije Luftika


Pocelo Je Dijana Hrkalovic I Stefanovic Iznose Sve Dokaze Protiv Vucica Youtube In 2021 Talk Show Talk Scenes


Pin On Cvece


Pin On Lowell 2


Pin On Beograd Belgrade


Pin On Magazine


Ukrao 16 Miliona Dinara Nosio Nanogicu A Naprednjaci Ga Postavili Na Mesto Upravnika Deponije U Vinci Luftika Natural Landmarks City Photo Photo


Pin On Lajk Rs


Pin On Vesti Dana


Pin On Cocktail Racing Luncheon Dresses


Pin On Vesti Dana


Pin On Vesti Dana


Pin On Women S Advocacy

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel